Ο ιδανικός τρόπος για να παρασκευάσετε το ρόφημά σας είναι η έγχυση.

- Σε μία μεγάλη κούπα βάζετε ένα φακελάκι. Το έχετε επιλέξει με γνώμονα είτε τη δράση του ή ίσως και τη γεύση του.
- Στη συνέχεια προσθέστε πολύ ζεστό νερό (από 90c και άνω) ώστε να απελευθερωθούν τόσο τα αρώματα του όσο και οι ευεργετικές ιδιότητες. 4 λεπτά αναμονής είναι αρκετά για να μπορέσετε να απολαύσετε το ΜΩLY, ακριβώς ίδιο όπως κάθε άλλη φορά.
- Δεν υπάρχει πρόβλημα να το αφήσετε όσα λεπτά της ώρας επιπλέον θέλετε. Δεν πρόκειται να πικρίσει.
Υπάρχουν πολλοί οι οποίοι με το ίδιο φακελάκι θα ετοιμάσουν και δεύτερο ρόφημα. Εδώ η απάντηση είναι προσωπική υπόθεση. Εμείς θα χαρούμε να δείτε ότι σκοπός μας ήταν ο άνθρωπος!
Τα μείγματα πίνονται και κρύα;
Αυτή είναι η ιδανική λύση είτε για τους ζεστούς μήνες του έτους είτε για αυτόν που θέλει και μπορεί να το ετοιμάσει κρύο!
Υπάρχουν δύο τρόποι ετοιμασίας ενός κρύου ΜΩLY:
- Ακολουθείστε την ίδια διαδικασία παρασκευής του ροφήματος και στη συνέχεια θα το κρυώσετε είτε με παγάκια είτε μέσα σε ψυγείο, αφού πρώτα πέσει η θερμοκρασία του
- Μας αρέσει ίσως λίγο περισσότερο η μέθοδος της κρύας έγχυσης. Τοποθετήστε το φακελάκι σε μία κούπα και νερό σε θερμοκρασία δωματίου και τοποθετήστε το στο ψυγείο για 10 - 12 ώρες. Ίσως το βράδυ πριν κοιμηθείτε για να είναι έτοιμο το πρωί.
Τί είναι τα υπολείμματα μέσα στη κούπα μου;
Είναι υπολείμματα βοτάνων τα οποία δε μπόρεσε να συγκρατήσει το φίλτρο. Μπορείτε να τα καταναλώσετε άφοβα.
Αφήστε μια απάντηση